Even voorstellen: onze nieuwe CEO Harold!

Vanuit samenwerkingen in het verleden had ik al eens kennis gemaakt met de organisatie Carthago. Toen de functie van CEO vrijkwam was het dan ook een logische stap om in contact te treden. Bij elke volgende moment tijdens de sollicitatieprocedure groeide mijn enthousiasme dan ook enorm. Carthago is een open club met fantastische mensen. Hard werken en veel humor. Historisch werd er vooral gefocust op detachering, maar de behoefte aan projectmatig werken is de laatste tijd enorm toegenomen. 

Ik hoop dan ook met mijn ervaring uit het verleden een bijdrage te kunnen leveren aan deze transformatie. Ook zie ik hierin mogelijkheden om de synergie met zusterorganisatie CAPE te vergroten. Zonder daarbij te verliezen wat Carthago zo uniek maakt. 

Ook thuis spreek ik veel over Carthago en de familiare cultuur die er heerst. Familie is namelijk enorm belangrijk. Zo ben niet alleen ik in deze nieuwe rol gestapt maar ook mijn vrouw Kirsten, kinderen (San en Mees) en labradoodle Noortje krijgen ze erbij.  

Naast werken (wat ik volgens mijn vrouw soms net iets te veel doe) spendeer ik natuurlijk ook nog tijd aan andere dingen. Zo geniet ik onder andere erg van simracing en het spelen met allerlei tools/gadgets. Ik heb een technische achtergrond en blijf ook gewoon een ‘Nerd’.  Tijd doorbrengen met familie en vrienden waarbij ik (soms tot irritatie aan toe) woordgrappen blijf maken is ook erg vermakelijk. Ik hou ook van lekker eten, maar sport te weinig om daar ook echt een hobby van te maken…

Uiteraard is een tekst als deze vaak veel te kort om echt kennis te maken. Daarom sta ik altijd open om een gesprek aan te gaan! 

Carthago ICT is sinds 2021 onderdeel van de CAPE Groep.

De Software ontwikkeling van Carthago en haar specialismen in UX en Security zijn complementair aan, en een verrijking voor CAPE Groep. CAPE Groep en Carthago samen ontwikkelen IT- maatwerk oplossingen voor haar klanten gebruik makend van zowel high code als low code, waarbij de aanpak is niet alleen is gericht op de technische oplossing maar vooral op de business waarde voor klanten!

Samenvatting:

Onze nieuwe CEO: Harold Masselink stelt zich graag in dit persoonlijke bericht aan jullie voor!

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »