Welkom: Luke Smolders

Wat zijn je hobby’s?

Wat/waar heb je gestudeerd en waarom koos je voor die studie?

HBO ICT, Eigenlijk een beetje het ”standaard IT verhaal” Vroeger veel bezig met oplossen van (technische) problemen voor ouders, vrienden en kennissen wat dan vervolgens zo uitgroeit tot iets waar je graag je vak van maakt. 
 
Zo ben ik tijdens mijn studie ook met erg veel plezier student aan huis geweest en hielp ik zo gemiddeld 20 tot 25 klanten per maand met hun problemen. Vooral de diversiteit aan problemen was hier leuk, van ouderen met moeite met hun pc tot bedrijven die je hulp inschakelde.  

Hoe ben je bij Carthago terecht gekomen en waarom heb je voor Carthago gekozen?

Ik wilde weg uit de randstad en meer in de regio waar ik nu woon (Veenendaal) gaan wonen. Ik heb nog getwijfeld of IT consultancy werk wat voor mij zou zijn. Hier verwachtte ik namelijk wel dezelfde afwisseling te vinden als bij mijn student aan huis periode. 

Ik heb een leuke afstudeerperiode gehad en bij dit bedrijf ook nog een tijdje gewerkt, maar na een tijdje toch op zoek gegaan naar een werkgever wat dichter bij huis.

Voordat ik bij mijn vorige werkgever begon was ik al eens in gesprek geweest met Carthago en dit was zo goed bevallen destijds dat ik nu direct weer aan Carthago moest denken toen ik op zoek ging naar mijn volgende stap. 

Bij de terugkomst bij Carthago voelde ik gelijk weer de gemoedelijkheid, het voelde hoe gek het ook klinkt echt als thuiskomen. Wat mij vooral aanspreekt is de laagdrempeligheid die er is om naar iedereen toe te stappen en de ruimte voor inbreng van eigen ideeën. 

Ben je starter, junior, medior of senior? 

Ik ben een Junior developer

Waar ga je mee beginnen binnen Carthago?

Ik ga voor een klant van Carthago ICT meewerken aan bestaand project. Hier zal ik hoofdzakelijk nieuwe functionaliteiten gaan realiseren aan de hand van user stories.

Samenvatting:

Onze nieuwe medewerker Luke stelt zich graag aan je voor in deze post! Hij vertelt meer over zichzelf, waarom hij voor Carthago heeft gekozen en waar hij mee aan de slag gaat bij ons.

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »