Weekend weg

Volgens inmiddels goede traditie gaan wij jaarlijks weg met het hele bedrijf en de partners van onze medewerkers.

Tijdens dit weekend weg is het tijd voor ontspanning en elkaar beter te leren kennen.

Vorige edities

2023
Weekend weg 2023
2022
7 Juli
Weekend weg 2022
Carthago ICT weekend weg

☀️ 𝗝𝗮𝗮𝗿𝗹𝗶𝗷𝗸𝘀 𝘄𝗲𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱𝗷𝗲 𝘄𝗲𝗴 𝗖𝗮𝗿𝘁𝗵𝗮𝗴𝗼
Reikhalzend wordt er door de Carthagers uitgekeken naar het jaarlijkse weekendje weg van Carthago ICT. Afgelopen maand was het dan eindelijk zo ver! 

𝗦𝘄𝗶𝘁𝗰𝗵 𝘃𝗮𝗻 𝗼𝗻𝘁𝘄𝗶𝗸𝗸𝗲𝗹𝗮𝗮𝗿 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗵𝗲𝗿𝗱𝗲𝗿? 🐑
Een deel van onze collega’s heeft tijdens het weekend weg een carrièreswitch gemaakt van developer naar herder. Niet alleen een hilarische gewaarwording maar ook een leerzame teamwork oefening! Ook is er quad gereden, boog geschoten, een potje boerengolf gedaan en nog veel meer. 

𝗧𝗶𝗷𝗱 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗼𝗻𝘁𝘀𝗽𝗮𝗻𝗻𝗶𝗻𝗴! 🥂
Los van alle activiteiten was het ook tijd voor een moment van ontspanning en het vieren van successen die geboekt zijn! 

Dag in en dag uit wordt er door onze collega’s namelijk hard gewerkt om het meest aantrekkelijke software ontwikkel bedrijf van Nederland te zijn om voor te werken en om klant bij te zijn. 

Om even in het zonnetje gezet te worden hebben ze dus dubbel en dwars verdient. Carthagers, bedankt! 🎉

 

2021
30 September
Weekend weg 2021

Het kon eindelijk weer, met z’n allen een weekendje weg! Door corona hebben we ons jaarlijkse ‘weekendje weg’ een jaar moeten missen, dus iedereen had er dubbel veel zin in. En het waren ook écht dubbele weekenden; 1 voor Carthago Oost en 1 voor Carthago Midden.

De Carthago weekenden zijn er niet alleen voor de medewerkers, ook de partners zijn erbij. Door onze groei hebben we er de laatste jaren voor gekozen om met beide vestigingen een weekendje weg te gaan. Carthago Oost streek neer in Epe, bij Villa Heidebad. Na de ontvangst met koffie en gebak, werd er flink om de winst gestreden bij diverse sport- en teambuilding activiteiten en werd er uitgebreid culinair genoten. Rondom het kampvuur waren er tot diep in nacht sterke en mooie verhalen te horen. Bij het ontbijt de volgende ochtend kwam iedereen rustig op gang, de verhalen waren deze ochtend wel iets minder dan de avond & nacht ervoor…😊

Carthago Midden was te gast bij het prachtige Hotel Flora Batava in Nieuwersluis. Na de koffie en gebak stonden de sloepen klaar voor een relaxte vaartocht over de Vecht en door een prachtige omgeving. Daarna werd er een beroep gedaan op de artistieke kant van iedereen. Een graffiti workshop, met als eindresultaat een groot schilderij met kleurrijke olifant erop. Deze komt op onze vestiging in Veenendaal te hangen. De olifant is de mascotte van Carthago en het thema van dit weekend, Flower Power, komt ook terug in het schilderij. Daarna weer in de sloepen voor de lunch bij Buitenplaats Slangevegt. Bij terugkomst én na het diner was het tijd voor de FlowerPower Pubquiz. Verkleed als hippies werd er fanatiek gestreden om de hoofdprijs, het werd een swingende avond….

Dank aan alle collega’s én de partners voor deze heerlijke weekendjes weg!

2019
21 Juni
Weekend weg 2019 - 20 jaar Carthago!
Over ons Carthago ICT

Vrijdag 21 juni zijn we met alle collega’s en hun partners naar Meschede te Duitsland vertrokken om het 20 jarig jubileum van Carthago te vieren.

Na de welkomstspeech van onze toenmalig algemeen directeur Herman Welleweerd zijn we de vrijdagavond gestart met een overheerlijk luxe bbq buffet. Met bijna 70 man zaten we lekker in avondzon aan het water te genieten van ons eten, drankje en het uitzicht op de Hennesee. Herman reikte deze avond aan iedereen een heerlijke hooded sweater uit. Dit met het oog op ons uitje de volgende avond. Die avond zouden we deze sweater wel eens heel erg nodig kunnen hebben.

Zaterdagochtend

Zaterdagochtend zijn we met de bus vertrokken naar de skipiste Das Hohe Lied. Hier werden we opgevangen door het Nederlandse team Expert in Actie. Het dagprogramma bestond uit buggy, steppen, archery tag, boogschieten of schilderen. Na deze inspannende dag even bij komen in het hotel en op naar Ramsbeck Erstmijn. Hier werden we 10 minuten “opgesloten” in een treintje met hele kleine wagonnetjes die ons 360 meter onder de grond leidde.

Eenmaal “Unter Tage” hebben we heerlijk genoten van een authentieke maaltijd bij kaarslicht. Voor velen een unieke ervaring waar nog veel over nagepraat is.

2018
18 juli
Weekend weg 2018

In juni was het weer tijd om samen met collega’s en hun partners een weekend erop uit te trekken. De Veenendalers waren dit jaar in Volendam en omgeving. En ja, we ontkwamen niet aan het onvermijdelijke fotomoment in klederdracht. In verband met privacy regels kunnen we helaas die beelden niet tonen. Jongens tegen de meisjes op puzzeltocht door Marken en Monnikendam en de jongens zaten inderdaad eerder aan het bier. ’s Avonds werd het Volendamse toprestaurant bezocht en de lokale kroeg.

De Oostelingen uit Hengelo en omstreken trokken deze keer helemaal naar Limburg. In Roermond was er een aflevering van ‘Hunted’ te zien. De ene helft van de groep ging op jacht om de andere groep te vangen. In de avond was er een mislukte artiest die voor een hilarische avond zorgde in het hotel. Het mooie weer, de gezelligheid en de mensen maakten er samen een mooie happening van. Op naar ons jubileum-weekend van 2019!

2017
18 juli
Familiedag 2017

De familiedag vond deze keer (weer) plaats in de Hof van Eckberge in Eibergen. Op verzoek van collega’s zijn we teruggegaan naar deze locatie omdat voor de kinderen (en volwassenen) van alle leeftijden er iets is te doen en omdat het eten er goed is.

We hadden een mooie dag en op deze dag is er genoten van het Bowlen, Lasergamen, de indoor speeltuin, de outdoor dierentuin en speeltoestellen en uiteraard, de lunch, BBQ en de lekkere drankjes.

De deelname van de kids van de collega’s maakt het helemaal leuk, goed om te zien hoe de genen terug te zien zijn in het jonge talent!

Samen met collega's er op uit

Carthago ICT organiseert jaarlijks een weekendje weg voor haar medewerkers en hun partners. Het is een geweldige manier om te ontspannen en plezier te hebben met collega’s en vrienden. Het weekendje weg is niet alleen leuk, maar het kan ook een aantal voordelen hebben. Het kan bijvoorbeeld helpen om de teamgeest te versterken en de samenwerking tussen collega’s te verbeteren.

Samenwerken om een gemeenschappelijk doel te bereiken, zoals het winnen van een wedstrijd, kan helpen om de banden tussen collega’s te versterken en de communicatie te verbeteren.

Gezellige een weekend weg met z’n alle is een geweldige manier om te ontspannen en stress te verminderen. Het kan ook helpen om de geest te verfrissen en de creativiteit te stimuleren. 

Het weekendje weg van Carthago ICT is een geweldige manier om te ontspannen en plezier te hebben met collega’s en hun partners. 

Mee met het weekend weg?

Bekijk onze openstaande vacatures!