Welkom Bianca!

Begin deze maand is Bianca bij ons begonnen als HR-support / Office-Management. Ze zal deze rol zowel voor ons, als voor onze partner CAPE gaan vervullen. We stellen haar graag aan je voor in deze post:

Over mijzelf: Bianca, paar maandjes geleden 50 geworden, alleenstaande moeder sinds 11 jaar van twee leuke pubers. Woon in de leukste wijk van Twente, de Bornsche Maten, waar ik ook actief lid ben binnen de Wijkraad (onderhoud Social Media). Kan dus straks lopend naar m’n werk als ik bij Carthago zit, daar kijk ik erg naar uit.

In privé tijd (ik ga binnen de groep 4 dagen werken, 28 uur) geniet ik van momenten met familie, vrienden, sauna, concerten, theater, avondje stappen in Hengelo etc.) Ik had deze maand willen gaan tennissen, maar dat moet even in de ijskast vanwege een opgelopen blessure de afgelopen vakantie.

Over mijn werkzame leven

Ik ben mijn ‘carrière’ gestart binnen een uitzend- en detacheringsbedrijf gespecialiseerd in de vleessector waar ik ruim 17 jaar heb gewerkt. 

Daarna heb ik anderhalf jaar gewerkt als HR assistent. Leuke tijd gehad, veel geleerd. Praktische hands-on functie met accent op het inrichten van processen. De laatste ruim acht jaar was ik in dienst bij een grote zorgorganisatie in Enschede. Daar was ik onderdeel van het team P&O-Beheer/P&O Loket; eerste-lijns-contact voor medewerkers met vragen op allerlei gebied van HR-zaken (denk aan ouderschapsverlof en andere verlofvormen, CAO-vraagstukken,). Mijn specialisatie binnen het team bestond uit HR-accounting (HR-data; formatieprognoses, verzuimrapportages, MTO’s uitzetten etc.).

Door de grootte van de organisatie (ruim 2000 medewerkers en zo’n 700 vrijwilligers) kon ik daar m’n ei goed kwijt. Maar ook is dat de reden geworden waarom ik nu bij Cape Groep begin.

Ik mistte persoonlijk contact met de individuele medewerker en hoop dit binnen Cape, Carthago en e-Magiz weer te vinden! En hierdoor meer werkplezier te vinden.

Thema’s die mij interesseren zijn; vitaliteit, balans werk-privé zeker voor part-time werken, hooggevoeligheid op de werkvloer, hoe voorkom je een burn-out, etc.

Ik ben klaar voor deze mooie nieuwe kans! Wil je meer weten over mij of het hier bovengenoemde? Vraag gerust. 

Wij wensen Bianca veel succes, maar vooral ook plezier toe met deze mooie nieuwe functie!

Samenvatting:

Begin deze maand is Bianca bij ons begonnen als HR-support / Office-Management. Ze zal deze rol zowel voor ons, als voor onze partner CAPE gaan vervullen.

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »