Welkom Jorik Diks

In Februari is Jorik Diks bij ons begonnen! Hij stelt zich graag aan je voor:

Wat zijn je hobby’s?

Mijn hobby’s zijn videogamen, sporten in de sportschool en pizza’s bakken.

Wat/waar heb je gestudeerd en waarom koos je voor die studie?

Ik heb gestudeerd aan de Saxion Hogeschool en daar heb ik HBO-ICT Software Engineering gestudeerd. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik al van jongs af aan bezig was met computers en ik al erg lang de ambitie had om te leren programmeren. 

Hoe ben je bij Carthago terecht gekomen en waarom heb je voor Carthago gekozen?

Ik was voor mijn afstudeerstage benaderd door Shila, ik vond Carthago toen meteen een leuk, nuchter bedrijf om te werken met gezellige collega’s. Ik ging na mijn afstudeerstage eerst reizen voordat ik wilde werken. Na het reizen ging ik op zoek naar een baan en vertelde Sander mij dat ze bij Carthago nog op zoek waren naar nieuwe werknemers. De sfeer tijdens de afstudeerstage was altijd goed en toen ik terugkeerde voor mijn sollicitatiegesprek was dit weer goed en voelde het weer als thuiskomen. 

Ben je starter, junior, medior of senior?

Ik ben starter.

Waar ga je mee beginnen binnen Carthago?

Ik mag beginnen met het project GIR (Gemeentelijk Incidenten Registratiesysteem). Hier mag ik de wizard waar je een incident kan melden een nieuw design ontwerpen en ontwikkeln. In mijn sollicitatie gesprek gaf ik aan dat ik graag meer over UX-design wilde leren en ik graag bezig ben met front-end werk.

Dit is dus een perfect eerste project om meer over UX te leren en mijn front-end kennis te verbeteren. 

We zijn blij dat we Jorik weer hebben mogen verwelkomen na zijn afstudeerstage en wensen hem dan ook heel veel succes en vooral ook plezier toe bij Carthago ICT!

Werken bij

Ook direct aan de slag met mooie opdrachten in een leuk team bij Carthago? Kijk dan eens op onze werken bij pagina voor onze openstaande vacatures. Wie weet tot snel!

Samenvatting:

In Februari is Jorik bij ons begonnen! We kende hem nog van tijdens zijn afstudeerstage en zijn dan ook enorm blij dat hij weer voor Carthago heeft gekozen.

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »