Welkom: Mart van Assen

Wat zijn je hobby’s?

Mijn hobbies zijn basgitaar spelen in onze band en gamen.

Wat/waar heb je gestudeerd en waarom koos je voor die studie?

Ik heb eerst HBO-ICT gestudeerd en binnen deze studie voor de richting Software Engineering gekozen. Als minor heb ik de Computer Science pre-master gedaan. Vervolgens heb ik toen ik afgestudeerd was de Computer Science master bij Universiteit Twente gedaan. 

Hoe ben je bij Carthago terecht gekomen en waarom heb je voor Carthago gekozen?

Ik ben door Carthago benaderd. Uiteindelijk heb ik voor Carthago gekozen omdat het mij een leuke club leek en ik opzoek was naar een niet al te groot bedrijf.

Ben je starter, junior, medior of senior? 

Ik zal beginnen als junior software developer.

Waar ga je mee beginnen binnen Carthago?

Ik zal hoogstwaarschijnlijk bij een lopend project aansluiten voor een bestaande klant van Carthago. Dit lijkt voor Heutink ICT of VHD te worden.

Samenvatting:

Mart is in oktober bij Carthago begonnen na het afronden van zijn Computer Science master aan de UT. Hij stelt zich graag aan jullie voor!

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »