Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in het risicomanagement vakgebied. Ik krijg de meeste energie van het uitpluizen van bedrijfsprocessen bij klanten en het achterhalen van vraagstukken/problemen waar de organisatie tegen aanloopt. Deze vraagstukken vertalen naar een passende IT-oplossing is altijd de mooie uitdaging. 

Ik heb mijn studies afgerond aan de Universiteit van Twente. Eerst de bachelor Business & IT (B&IT) om vervolgens de master Business Administration met de focus op Digital Marketing. Hoofdreden voor de bachelor B&IT was de mooie combinatie tussen enerzijds de bedrijfskunde en anderzijds de toepassing van IT binnen organisatie. Gezien de master van B&IT mij iets te technisch leek is de keuze gevallen op Business Administration.

Via Yuri van Midden (die ik vanuit de universiteit ken) ben ik in contact gekomen met Harold en Samet. Tijdens de gesprekken is er veel openheid geweest en kreeg ik ook het gevoel dat er een gezellig en leuke sfeer hangt binnen de beide bedrijven (Carthago ICT & CAPE Groep). Belangrijker, ook de mogelijkheden van de consultancy rol en hoe deze rol nog verder vorm te geven sprak mij erg aan.  

Buiten het werk vind ik het leuk om spelletjes te spelen en doe ik mee aan de tennis- en volleybalcompetitie in de regio. De tijd die nog rest wordt bijv. besteed aan series kijken of aan muziek luisteren of meespelen op gitaar. Maar dat laatste staat wel op een erg laag pitje de afgelopen tijd.

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »