Onze kernwaarden

Dichtbij

Kies je voor Carthago, dan kies je voor een partij die altijd dichtbij is. Met onze roots in Hengelo maar inmiddels ook een kantoor in Veenendaal willen wij niet alleen figuurlijk dichtbij zijn. Doordat we weten wat er speelt bij jou in de regio kunnen we hier altijd op inspelen. Één van onze garanties voor een prettige samenwerking!

Altijd dichtbij in de regio, een USP van Carthago ICT

Kennisborging

Een thema wat andere nog wel eens over het hoofd willen zien maar wat bij ons een hoge prioriteit is, is; Kennisborging. Dit omdat wij met onze software vaak actief zijn binnen bedrijfskritische processen van onze opdrachtgevers. Om deze manier kan het niet zo zijn dat wanneer er een schakel uit de keten uitvalt dit proces niet verder kan. 

Om dit te voorkomen zorgen we ten alle tijden voor een goede kennisborging, zowel bij ons intern als bij onze opdrachtgever. 

Partner

Om ECHT het verschil te kunnen maken stellen we ons altijd op als een partner voor onze opdrachtgevers. Zo verdiepen we ons bijvoorbeeld niet alleen in de vraag waarmee je bij ons aanloopt maar ook in je branche. Op deze manier helpen we je altijd net een stapje voor te blijven op de concurrentie. 

In alle sectoren

Wij zijn in vrijwel alle sectoren actief. Wij zien dit als een enorm pluspunt; zo hoeven we niet voor elke opdrachtgever het wiel opnieuw uit te vinden. Ook kunnen we op deze manier vaak putten uit onze kennis die we hebben rondom een branche. Maar ook het toepassen van best practices uit andere branches is iets wat we vaak doen!

Totaalpakket

Wij zijn niet alleen leverancier van maatwerk software. Zo leveren wij ook diverse oplossingen rondom: security, UX & architectuur. Doordat we binnen deze vier vakgebieden een hoop kennis in huis hebben kunnen we deze allemaal direct toepassen bij de ontwikkeling van een nieuws software systeem. Zo weet je wanneer je bij Carthago een applicatie laat bouwen deze ook veilig is, fijn in gebruik en een sterke toekomstbestendige architectuur heeft. 

Leverancier van totaalpakket, een USP van Carthago ICT
Actief meedenken, een USP van Carthago ICT

Meedenken

Door actief mee te denken komen we ten alle tijd tot de beste oplossing voor jou en je uitdaging. We voeren niet simpelweg de opdracht die ons gesteld wordt uit. 

Zo verdiepen we ons echt in de opdracht, zijn er bijvoorbeeld geen onderliggende problemen? Vervolgens kijken we in welke branche de applicatie ingezet zal gaan worden en wie er mee zal gaan werken. Wanneer dit eenmaal in kaart is gebracht kunnen we echt een goede applicatie bouwen.