Werken bij Carthago

De Carthago cultuur is gevormd door de manier waarop medewerkers elke dag met elkaar én met onze klanten omgaan. Een open bedrijfscultuur, met korte lijnen, waar iedereen elkaar kent en alle ruimte is om te groeien en jezelf te zijn. Met onderling vertrouwen en ruimte voor reflectie. Een cultuur die gefocust is op de toekomst en om het elke dag nóg beter te doen.

Carthagers zijn nieuwsgierig, gebrand op nieuwe kansen & ontwikkelingen, naar buiten gericht en kijken om zich heen. In ons DNA zit dat wij het verschil willen maken voor onze opdrachtgevers, opbouwend kritisch zijn en niet snel tevreden zijn.  Onze medewerkers werken bij Carthago ICT om het plezier, de uitdaging en afwisseling in projecten.

Kijk op deze pagina verder voor de vacatures, de arbeidsvoorwaarden en onze Talent & Expertise mogelijkheden!

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Kom jij ons team versterken? 

Bekijk onze openstaande vacatures of doe een open sollicitatie!

Senior Java Developer

Hengelo / Veenendaal
Deta

info & solliciteren →

Fullstack Java Developer

Hengelo / Veenendaal
Deta

info & solliciteren →

Medior.NET Developer

Hengelo / Veenendaal
Deta

info & solliciteren →

Waarom jij kiest voor Carthago ICT

Onze cultuur

Onze bedrijfscultuur is open en gericht op groei, met onderling vertrouwen en reflectie. We zijn gefocust op de toekomst en streven ernaar om elke dag beter te worden.

Carthagers zijn nieuwsgierig, op zoek naar kansen en opbouwend kritisch. We willen het verschil maken voor onze opdrachtgevers.

Met enige regelmaat hebben we leuke events zoals: 

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn bij ons vanzelfsprekend. Naast competitieve salarissen bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals thuiswerkmogelijkheden, goede pensioenregelingen, een uitgebreid vitaliteit programma, opleidingen en mobiliteitsregeling

We willen dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen en hun potentieel kunnen benutten, zodat we samen een succesvolle toekomst kunnen opbouwen.

Talent en expertise programma

Bij Carthago kun je continu groeien en jezelf ontwikkelen met ondersteuning van ons Talent & Expertise team. Jong talent kan intern ontwikkelen door begeleide opdrachten en snel voor klanten aan de slag gaan. We organiseren jaarlijkse trainingen en delen veel kennis. Bij ons sta je nooit stil in je ontwikkeling.
Over ons Carthago ICT
Bij Carthago ICT werk je voor verschillende sectoren met de laatste technieken

Sectoren & technieken

Wij werken binnen elke sector met een breed scala aan de nieuwste technieken.

Mensgerichte organisatie

Bij Carthago staat de mens altijd voorop. Zo komen we samen verder.

Mogelijkheid tot thuiswerken bij Carthago ICT

Mogelijkheid tot thuiswerken

Een dagje vanuit huis aan de slag? Geen enkel probleem bij Carthago!

Werken in teamverband bij Carthago ICT

Werken in teamverband

Je werkt altijd samen met een vast team. Hiermee werk aan zeer diverse opdrachten.

Waarom onze collega's voor Carthago kozen

Emil

Software architect

Joël

Java developer

Rico

Java developer

Uitstekende werkgever met leuke bedrijfscultuur en goede voorwaarden!

Carthago ICT organiseert vele evenementen (denk hierbij aan borrels, developers meetings, conferenties en uiteraard het jaarlijkse weekendje weg en kerstdiner). Ik zit vooral veel bij de klant, maar door de vele evenementen die georganiseerd worden heb je altijd het gevoel dat je een “echte” werkgever hebt naast de klant waar je zit.Binnen Carthago ICT is het erg belangrijk dat je jezelf ontwikkelt. Je wordt gestimuleerd om cursussen te doen en conferenties te bezoeken om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Carthago ICT geeft alle collega’s hiervoor een riant budget.Naast een leuk ontwikkelingsbudget krijg je bij Carthago ICT een erg goed salaris met goede secundaire voorwaarden. Denk hierbij aan onder andere een goede pensioenvoorziening, laptop naar keuze, een onkostenvergoeding en een lease auto(of mobiliteitsbudget) wanneer je gedetacheerd wordt.

5/5

Medior software engineer, Carthago ICT

Gezellig & volop mogelijkheden

Leuke club om bij te werken, met voor iedereen de mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. Er worden diverse kennissessie georganiseerd en er zijn regelmatig externe sprekers. Daarnaast zijn er veel socials zoals een borrels, collega-/familiedag en een weekend weg incl. partners. Het grootste deel van het werk is detachering, maar er is veel contact met je directe collega’s en wordt er rekening gehouden met je reistijd (max 1 uur). Gemiddeld 2 jaar dezelfde klus gedaan en zo ook daar voldoende mogelijkheden gehad voor verbreding en verdieping van mijn kennis.Ook is er voor iedereen een vast ontwikkelingsbudget voor het volgen van cursussen en voor het bezoeken van conferenties zoals Devoxx en jFall.

5/5

Medior software engineer, Carthago ICT

Gezellig, professioneel en volop kennis aanwezig

Carthago is een gezellig bedrijf met relatief jonge collega’s. Het leuke is dat de organisatie blijft verjongen door de min-of-meer continue aanwas van net-afgestudeerden. Naast de jonge collega’s zijn er ook genoeg seniors/architecten in dienst waar je altijd met vraagstukken terecht kunt.Doordat de meeste collega’s in de regio bij externe opdrachtgevers aan het werk zijn, is er veel kennisspreiding van bijvoorbeeld frameworks en ontwikkelmethodieken. Door middel van kennisdelingssessies wordt deze kennis teruggebracht naar de collega’s. Deze kennis kan vervolgens weer worden meegenomen naar je eigen klant/opdrachtgever om daar problemen op te lossen.Daarnaast zijn er volop mogelijkheden tot het volgen van persoonlijke cursussen (inclusief het benodigde budget) Tot slot heeft Carthago een leuk pakket aan extra voorwaarden: een bonusregeling, lease-auto, laptop naar eigen keuze, extra vakantiedagen en meer.

5/5

Senior software engineer, Carthago ICT

Informele, gezellige en professionele sfeer

Een super leuk bedrijf waar een informele en gezellige sfeer heerst. Alle collega’s zijn professionals in zijn/haar vak. Veel expertises in verschillende programmeertalen (zoals .NET, Java, Javascript en PHP) maar ook expertises zoals Docker, CI/CD zijn aanwezig. 

Veel leuke social uitjes zoals karten, weekendjes weg en BBQ’s. Ook aan kennisdeling wordt veel gedaan, zoals conferenties en cursussen. Ook ook de onderlinge kennisdeling is een groot pluspunt. 

4/5

Software architect, Carthago ICT

Bron: Indeed pagina Carthago ICT

Kom jij ons team versterken?

Plan een kennismaking in

Als student aan de slag bij Carthago

Ben jij een student en op zoek naar een stage of misschien wel toe aan je laatste stap, je afstudeerstage?

Dan is Carthago op zoek naar jou!

Carthago ICT maakt slimme digitale oplossingen. In de praktijk vertaald dit zich naar software ontwikkeling door middel van highcode. Dit doen wij in nauwe samenwerking met onze partner CAPE Groep, die software ontwikkelt door middel van lowcode.

We maken gebruik van een grote diversiteit aan (nieuwe) technieken. Hierdoor valt er veel te leren! 

Ons laatste nieuws

Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer en maak kennis