Ons team

Het team van Carthagers bestaat uit een diverse groep van zowel JAVA als .NET ontwikkelaars. Met onze open bedrijfscultuur kan je altijd bij een collega aankloppen! 

Kom jij ons team versterken? Kijk direct bij onze openstaande vacatures voor de mogelijkheden:

Ervaringen van onze medewerkers:

Uitstekende werkgever met leuke bedrijfscultuur en goede voorwaarden!

Carthago ICT organiseert vele evenementen (denk hierbij aan borrels, developers meetings, conferenties en uiteraard het jaarlijkse weekendje weg en kerstdiner). Ik zit vooral veel bij de klant, maar door de vele evenementen die georganiseerd worden heb je altijd het gevoel dat je een “echte” werkgever hebt naast de klant waar je zit.Binnen Carthago ICT is het erg belangrijk dat je jezelf ontwikkelt. Je wordt gestimuleerd om cursussen te doen en conferenties te bezoeken om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Carthago ICT geeft alle collega’s hiervoor een riant budget.Naast een leuk ontwikkelingsbudget krijg je bij Carthago ICT een erg goed salaris met goede secundaire voorwaarden. Denk hierbij aan onder andere een goede pensioenvoorziening, laptop naar keuze, een onkostenvergoeding en een lease auto(of mobiliteitsbudget) wanneer je gedetacheerd wordt.

5/5

Medior software engineer, Carthago ICT

Gezellig & volop mogelijkheden

Leuke club om bij te werken, met voor iedereen de mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. Er worden diverse kennissessie georganiseerd en er zijn regelmatig externe sprekers. Daarnaast zijn er veel socials zoals een borrels, collega-/familiedag en een weekend weg incl. partners. Het grootste deel van het werk is detachering, maar er is veel contact met je directe collega’s en wordt er rekening gehouden met je reistijd (max 1 uur). Gemiddeld 2 jaar dezelfde klus gedaan en zo ook daar voldoende mogelijkheden gehad voor verbreding en verdieping van mijn kennis.Ook is er voor iedereen een vast ontwikkelingsbudget voor het volgen van cursussen en voor het bezoeken van conferenties zoals Devoxx en jFall.

5/5

Medior software engineer, Carthago ICT

Gezellig, professioneel en volop kennis aanwezig

Carthago is een gezellig bedrijf met relatief jonge collega’s. Het leuke is dat de organisatie blijft verjongen door de min-of-meer continue aanwas van net-afgestudeerden. Naast de jonge collega’s zijn er ook genoeg seniors/architecten in dienst waar je altijd met vraagstukken terecht kunt.Doordat de meeste collega’s in de regio bij externe opdrachtgevers aan het werk zijn, is er veel kennisspreiding van bijvoorbeeld frameworks en ontwikkelmethodieken. Door middel van kennisdelingssessies wordt deze kennis teruggebracht naar de collega’s. Deze kennis kan vervolgens weer worden meegenomen naar je eigen klant/opdrachtgever om daar problemen op te lossen.Daarnaast zijn er volop mogelijkheden tot het volgen van persoonlijke cursussen (inclusief het benodigde budget) Tot slot heeft Carthago een leuk pakket aan extra voorwaarden: een bonusregeling, lease-auto, laptop naar eigen keuze, extra vakantiedagen en meer.

5/5

Senior software engineer, Carthago ICT

Informele, gezellige en professionele sfeer

Een super leuk bedrijf waar een informele en gezellige sfeer heerst. Alle collega’s zijn professionals in zijn/haar vak. Veel expertises in verschillende programmeertalen (zoals .NET, Java, Javascript en PHP) maar ook expertises zoals Docker, CI/CD zijn aanwezig. 

Veel leuke social uitjes zoals karten, weekendjes weg en BBQ’s. Ook aan kennisdeling wordt veel gedaan, zoals conferenties en cursussen. Ook ook de onderlinge kennisdeling is een groot pluspunt. 

4/5

Software architect, Carthago ICT

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer en maak kennis