Carthago ICT

Stage software developer​

Op zoek naar een (afstudeer)stage als software developer?

Studenten & Carthago

Ben jij een student en op zoek naar een stage of misschien wel toe aan je laatste stap, je afstudeerstage? Dan is Carthago op zoek naar jou! Carthago ICT is specialist in het ontwikkelen van software en de zaken die hier bij komen kijken zoals: Security, Architectuur & User Experience.

Met onze locaties in Hengelo & Veenendaal willen wij altijd in de buurt zijn, zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers. Het is dus handig als je in de buurt van deze locaties woont of hier gemakkelijk naar toe kan reizen.

Tijdens je stage ga je enorm veel leren van onze collega’s. Maar zij hopen natuurlijk ook veel van jou te kunnen leren! Bij Carthago wordt een kritische meedenkende blik niet alleen gewaardeerd maar ook gestimuleerd. Samen maken we Carthago op deze manier elke dag een stukje beter.

Studentprogramma Carthago

Ook onderwijsinstellingen kunnen bij Carthago terecht. Zo hebben wij al ruime tijd een samenwerking met hogeschool Saxion. Binnen deze samenwerking ligt de focus op projecten die studenten van het Saxion uitvoeren voor Carthago.

Deze projecten variëren van het realiseren van een bestelsysteem voor de lunch op kantoor tot projecten waar door inzet van IOT apparatuur gemeten moet worden hoeveel mensen een ruimte betreden om vervolgens automatisch een signaal te kunnen versturen wanneer een bepaalde onder- of bovengrens is bereikt.

Deze diversiteit aan projecten wordt vaak enorm gewaardeerd door de deelnemende studenten. Door de projectmatige uitvoer leren de studenten zij aan zij van onze ervaren developers de fijne kneepjes van het vak.

Deelnemen als onderwijsinstelling
Voor ons studentenprogramma zijn wij altijd op zoek naar onderwijsinstellingen die de samenwerking met Carthago aan willen gaan.

Wat doet Carthago dan precies?

Software, software & nog eens software
Carthago is dé specialist op het gebied van software. Niet alleen voor softwareontwikkeling maar ook voor alle zaken die hierbij komen kijken kunnen klanten terecht bij Carthago. Hierbij kan je denken aan de veiligheid van hun bestaande software, de architectuur van hun IT landschap of om de gebruiksvriendelijkheid van hun applicatie naar een hoger niveau te tillen met behulp van onze UX specialisten. 

Door deze diversiteit aan expertises levert Carthago echt een totaalpakket. Voor elke expertise die wij leveren staat een team van Carthagers klaar om onze klanten verder te helpen. We stellen ons dan ook niet op als leverancier maar als (lange termijn) partner. 

Om deze reden zijn wij bij klanten vaak operationeel in het bedrijfskritische proces. Zo zetten wij samen met onze klant de volgende stap binnen hun business. Op deze manier helpen wij hen de concurrentie altijd een stap voor te blijven! 🚀 

Stage software developer​​ bij Carthago ICT

Carthago ❤️ studenten!

Tijdens het uivoeren van een studentenproject of een stage leren we elkaar alvast goed kennen. Tijdens deze periode is gebleken dat we vaak enorm veel van elkaar kunnen leren. Zo brengen studenten vaak nieuwe en verfrissende inzichten met zich mee en kunnen ze veel leren van onze ervaren developers. 

Deze wisselwerking is voor zowel voor jou als student als voor ons een win-win. En als het van beide kanten bevalt dan hopen we zeker dat het afscheid na de stage niet voor lang is!

Software voor onderwijsinstellingen

Maar werken jullie dan alleen maar?

Nee!
Waar alle Carthagers dag in en dag uit enorm genieten van hun werk is het natuurlijk ook zo af en toe tijd voor ontspanning! Zo gaan wij vaak gezellig met een flink aantal collega’s een wandeling maken tijdens de lunch en is er op vrijdag altijd wel iemand in voor een VrijMiBo! 🍻

Ook hebben wij een activiteiten commissie die leuke activiteiten plant zoals het bezoeken van een escaperoom, het jaarlijkse darttoernooi & het jaarlijkse weekendje weg! 

Maar ook een deelname aan een Marathon gaan onze Carthagers niet uit de weg. Zie je dit nou niet zo zitten? Dan kan je ook gewoon gezellig meedoen aan een LAN party🕹 of bordspelletjes middag op kantoor! Kortom.. Genoeg ontspanning na het harde werken! 

Waarom stage bij Carthago?

Meewerken tijdens een stage of studentenproject bij Carthago is meewerken bij het meest aantrekkelijke softwarebedrijf van Nederland. Dit is niet iets wat we zomaar zeggen maar iets waar we dag in dag uit mee bezig zijn om waar te maken!

Tijdens jouw periode bij Carthago kan je rustig kennismaken met ons bedrijf en wij met jou. Is er een wederzijdse klik? Dan is er vrijwel altijd een mogelijkheid om bij ons te blijven werken als je nog geen afscheid wilt nemen 😉

Traineeship fullstack developer

Ook een deelname aan ons traineeship na je stage behoort tot de opties. Hiermee ga je on-the-job door middel van een stijle leercurve enorm veel skills leren die je de rest van je loopbaan zal kunnen gebruiken, een echte boost voor de start van jouw development carrière.

Contact