Vitaliteit

Vitaliteit is een belangrijk aspect voor Carthago ICT. Wij hebben het welzijn van onze collega’s hoog in het vaandel staan. Vitaliteit is voor ons een combinatie van fysieke, mentale en emotionele gezondheid. 

vitaliteit

Fietsen

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd. Ook organiseren wij jaarlijks een fiets naar je werk week. Tijdens deze week stimuleren wij onze medewerkers zoveel als mogelijk de fiets te pakken, niet alleen naar het werk maar ook in hun vrije tijd. 

De gemaakte kilometers in deze week worden omgezet in een bedrag voor het goede doel: win-win!

Samen sporten

Regelmatig doen we vanuit Carthago mee aan marathon’s, en bijvoorbeeld de singelloop van Enschede. Ook gaan we in de pauze regelmatig een rondje lopen, en hebben we een tijd lang gefitnesst na werktijd onder ons pand in Hengelo!

Bar en Board Games

Ook zijn de bar en board games goed vertegenwoordigt bij Carthago. Zo hebben we   onze eigen Dartcompetitie, een bordspelletjes middag en sinds kort ook een bar games avond waarop we poolen, darten en tafelvoetballen!

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer en maak kennis