Detachering

Wij leveren verschillende expertise op tijdelijke basis, detachering is daar een voorbeeld van. Wij bieden expertise op het gebied van softwareontwikkeling, security, architectuur en user experience. 

Dit wordt uitgevoerd door stuk voor stuk hoogopgeleide en zichzelf continu verbeterende IT-professionals.

Detachering

Detachering en Carthago ICT

Binnen Carthago betekent detachering niet alleen het uitlenen van medewerkers. Wij bieden iets extra’s.  Onze collega’s zijn experts die graag dat stapje extra zetten en niet terughoudend zijn om hun kennis en ervaringen te delen. Wij maken graag het verschil voor onze opdrachtgevers, die verspreid zijn over vrijwel alle sectoren. Een diversiteit aan organisaties, met een belangrijke overeen komst. Ze willen de juiste kennis inhuren, van kwaliteit hoog niveau, een leverancier die actief meedenkt en zorgt dat er achteraf geen onaangename verrassingen ontstaan. We beseffen heel goed dat van ons iets extra’s wordt verwacht. Er moet namelijk meerwaarde worden geleverd. Dankzij onze brede expertise zijn wij dan ook in staat om uiteenlopende vraagstukken op te lossen en snel in te spelen op de behoefte van onze klanten.
Detachering

Zien wat detachering voor jouw bedrijf kan betekenen? Bekijk hier onze klantcases!

Detachering van een Carthager binnen jouw organisatie

Wij begrijpen dat iedere organisatie wil werken met de beste mensen. Onze medewerkers zijn positief kritisch, hebben de vereiste skills, maar mogelijk nog belangrijker, ze zijn betrokken en gaan voor resultaat. IT-ontwikkelingen gaan snel, onze professionals zijn continu bezig met deze veranderingen. Nieuwsgierig en gedreven deze ontwikkelingen op de voet volgen hoort hierbij. Dat is waar wij ook op selecteren. Er is volop ruimte om kennis te delen binnen Carthago en we stimuleren onze medewerkers odat op een originele en creatieve manier te doen.

Wij zien elke dag dat de beste oplossingen ontstaan wanner wij goed begrijpen wat onze opdrachtgevers nodig hebben. Wanneer wij het verschil kunnen maken door IT-innovatie dan onthouden we dat onze klanten niet, dat beloven we!