Projecten

Veel van onze activiteiten worden projectmatig uitgevoerd. De ict projecten voeren we uit op locatie van de klant of als inhouse project. De inhoud en omvang van onze projecten verschilt enorm, van eenvoudig tot uiterst innovatief en met een beperkte tot langere doorlooptijd

projecten

Projectmatig software ontwikkelen

De samenstelling van het projectteam is afhankelijk van de grootte en complexiteit van de te realiseren oplossing, de gewenste doorlooptijd en welke kennis de opdrachtgever zelf inbrengt. Onze experts beschikken over verschillende expertises en bieden daarom verschillende mogelijkheden als oplossingen en handelwijzen aan. Onze medewerkers zijn gebrand op nieuwe ontwikkelingen en het bedenken van de best passende oplossing. Een opdrachtgever kan verwachten dat er wordt doorgevraagd en meegedacht door onze medewerkers en dat zij verantwoordelijkheid durven nemen. Onze experts zitten namelijk niet graag stil en gaan voor het best resultaat.

projectmatig software ontwikkelen

Zien wat een projectmatige aanpak voor jouw bedrijf kan betekenen? Bekijk hier onze klantcases!

Software projecten bij Carthago

Wij leveren altijd dienstverlening op maat, passend bij de wensen en behoeftes van onze klanten. Hierdoor zijn de opdrachtgevers verzekerd van de juiste kwaliteit, dienstbaarheid en resultaatgerichtheid. Gedreven om het verschil te maken voor onze opdrachtgevers met de ambitie om partner voor lange termijn te zijn. In de praktijk betekent dat ten eerste korte lijnen. Er is geen omweg nodig om in contact te komen. Daarnaast is het continu afstemmen van onze diensten op veranderende wensen en behoeften belangrijk tijdens een project. Tenslotte zorgen wij ervoor dat wij alle afspraken nakomen. Geen onduidelijkheid en zonder gedoe achteraf. Dat vinden wij namelijk heel gewoon.

Projectmatig software ontwikkelen?

Laten we de mogelijkheden bespreken!